Om oss

En erfaren företagsmäklare med kvaliteten i fokus

Bra objekt är en mäklarfirma som bildades 2004 och som sedan dess haft en stark utveckling. Seriositet och kvalitet är vad vi har gjort oss kända för bland våra klienter. Vårt mål är inte att bli den största mäklarfirman eller att sälja mest, vårt fokus är att göra de bästa försäljningarna och att på den vägen skapa ett stort förtroende och många trogna och återkommande kunder.

Vi hjälper både säljare och köpare med all vår kompetens och stort engagemang. Vi är erfarna och seriösa företagsmäklare med lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen.

Under våra år i branschen har vi förmedlat många företag, verksamheter och lokaler inom ett 20-tal olika branscher. Vi förmedlar stora och små objekt. Hos oss ska alla kunder känna sig trygga.

Vi talar svenska, engelska och arabiska och på vår hemsida presenteras alla objekt på ett flertal olika språk.

företagsmäklare stockholm

Gunnar Villaume

Gunnar Villaume är auktoriserad rådgivare i frågor som för ägarförändringsfrågor sedan 2004. Gunnar medverkar regelbundet i kurser och utbildningar hos SFR i företagsförmedling. Gunnar har genomfört mer än 250 överlåtelser, både inkråmsaffärer och aktieöverlåtelser och är medlem i Svenska Företagsmäklares Riksförbund.

Företagsmäklare med erfarenhet från många branscher